De instaptas voor peuters

!! Wegens de strenge maatregelen van het coronavirus kunnen er geen instaptassen worden afgehaald en zal er ook geen opendeurdag zijn voor de instappers na de paasvakantie. Het is nog even afwachten of de scholen terug open kunnen gaan op maandag 20 april 2020. Verdere info volgt via het nieuws. Alvast bedankt voor het begrip en een goede gezondheid voor jullie allen.

Om u en uw kleuter wat vertrouwd te maken met de klas en het schoolgebeuren zijn INSTAPTASSEN gemaakt.  Bedoeling is dat jullie samen met je kapoen -aan de hand van allerlei materialen – kennis maken met het dagverloop, klaspop Anna, klasliedjes, ….  Jullie vinden ook een aftelkalender om samen uit te kijken naar de grote dag.  

De INSTAPTAS kan afgehaald worden in de week vóór de vakantie van de intapdatum.  Bijvoorbeeld: start je peuter na de paasvakantie? Dan mag je de instaptas komen ophalen in de week voor de paasvakantie.

Ouders krijgen vooraf nog een mailtje en afhalen kan tijdens de schooluren of na afspraak.

In de tas zit een lijst met de inhoud ervan en de materialen die we graag terugkrijgen.  We wensen jullie alvast veel lees-, speel- en luistergenot!