Helm op, Fluo top! van de herfstvakantie tot krokusvakantie

Uitgelicht

 

Zichtbaar en veilig naar school!

Helm Op Fluo Top is een verkeersproject waarmee wij het dragen van een fietshelm en fluokledij op een leuke en eenvoudige manier aanmoedigen.
Door fluo en/of een helm te dragen op weg naar school, verzamelen de kleuters stickers en kunnen ze sparen voor leuke beloningen en prijzen.

Tijdens schooljaar 2019-2020 kunnen de leerlingen opnieuw sparen voor een gratis ticket naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Daarnaast schenken andere geweldige partners zoals Nutcase, gofluo, JBC en Torfs een hele lading toffe prijzen weg!

Een kind kan, op voorwaarde dat hij voldoende stickers verzamelt, met 1 spaarkaart de verschillende beloningen verdienen. De kleuters moeten hun stickerkaart meenemen naar de kassa. In ZOO Serpentarium wordt ze afgetekend, in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael wordt ze ingehouden.
Als je eerst naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael gaat en daarna nog graag naar ZOO Serpentarium wil, geef je dat gewoon even aan aan de kassa van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Zij zorgen ervoor dat je ook zonder je stickerkaart nog gratis naar ZOO Serpentarium kan.